Woonboulevard Dordt – Bruynzeel Keukens

WINKELS

Bruynzeel Keukens

Ben jij op zoek naar een keuken die helemaal past bij jou? Dan bij je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze winkel vind je een ruim aanbod aan deuren, kleuren en materialen. Bekijk het uitgebreide assortiment aan keukenopstellingen of ga zelf aan de slag en mix & match verschillende kleurstalen.

Onze ervaren aankoopadviseurs luisteren graag uitgebreid naar jouw wensen. Niet alleen denken ze met je mee op het gebied van stijl en uitstraling, maar ook kunnen zij je voorzien van expertadvies op het gebied van functionaliteit. Denk hierbij aan een praktische indeling van de keukenruimte, maar ook aan de ideale werkhoogte. Van handige oplossingen voor het opbergen van je boodschappen tot het ontwerpen van een linkshandige keuken: met hun jarenlange ervaring ontwerpen ze altijd een keuken die écht past bij jou.

Na een ontwerpafspraak ontvang je vrijblijvend een 3D keukenontwerp en een transparante offerte met een overzicht van de prijzen en mogelijkheden. Nu al benieuwd naar de uitgebreide keukencollectie of wil je alvast een afspraak plannen? Kijk dan op onze website.
Voor hetzelfde geld heb jij een slimme Bruynzeel keuken.

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30 uur
Woensdag 10:00 – 17:30 uur
Donderdag 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Bruynzeel Keukens
Mijlweg 51d
3316 BE Dordrecht
Tel. 078 750 11 80
contact@bruynzeelkeukens.nl
www.bruynzeelkeukens.nl