Woonboulevard Dordt – Zó creëer je de perfecte thuiswerkplek
Thuiswerkplek_inrichten_woonboulevard_dordt

Zó creëer je de perfecte thuiswerkplek

Thuiswerken lijkt ideaal, maar voor sommigen zijn de verleidingen groot. Ervaar je veel afleiding tijdens het thuiswerken? Kijk dan eens kritisch naar je thuiswerkplek, een goed begin is het halve werk!

Houd het licht

Wist je dat je je door goed licht fitter kunt voelen​? ​Uit onderzoek is gebleken dat onvoldoende licht op de werkplek kan leiden tot fouten en productieverlies. ​Zoek een lichte ruimte op en kies voor​ raamdecoratie waarmee je meer privacy creëert en tegelijkertijd genoeg daglicht binnenlaat.

bece

Bece plisségordijnen,​ Roobol. Prijs op aanvraag.

Professionele werkplek

Om de ideale werkplek te creëren, moet je het professioneel aanpakken. Daarbij mag een bureau en bureaustoel niet ontbreken. Doordat je zo een goede houding aanneemt, kun je proactief aan het werk en voorkom je lichamelijke klachten.

Bureau TRAPPEDAL, JYSK. €69,99,-

Een groene omgeving

Voeg luchtzuiverende planten toe aan je werkplek, hierdoor kun je je beter concentreren. Één plant per persoon is al genoeg om je prestaties te verbeteren. Daarnaast word je werkplek ook een stuk gezelliger met planten om je heen.

groenbureau

Diverse soorten planten, Gamma. Vanaf €20,95

 

Met kleine veranderingen in je interieur kun je jouw woonkamer omtoveren tot een plek waar je gestimuleerd wordt werk te verrichten. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

 

De woonwinkels op Woonboulevard Dordt zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven. Klik hier voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.