Woonboulevard Dordt – Aan de slag in je huis en tuin!
wb. dordt tuinieren

Aan de slag in je huis en tuin!

En dan… zijn we opeens uit ons normale ritme en zijn we veel thuis. Ook onze avonden en weekenden zijn anders ingericht. In plaats van te kunnen sporten of naar een restaurant gaan, zijn we op zoek naar andere invullingen. Wat dacht je ervan om jouw huis nu eindelijk een andere look te geven?

Tijd voor die ene klus

Dit is hét moment om een klus op te pakken wat al lange tijd op het lijstje stond. Dit hoeft niet meteen een hele verbouwing te betekenen. Wat dacht je van de plinten bevestigen of op de zolder een werkplek creëren? Of wilde je al die tijd al een andere kleur op de muur? Een likje verf doet wonderen. Voorzie je muur of meubelstuk van een mooie lentekleur. Natuurlijk groen en Spiced Honey, een bruin-oranje kleur, zijn populair dit seizoen!

WB.DORDT - KLUSSEN

Flexa muurverf Kleurtester Spiced Honey, Gamma. €1,99

 

Meer sfeer creëren?

De lente is inmiddels in volle gang en dat mag je ook terugzien in je interieur! Voeg wat nieuwe kussens toe in mooie pasteltinten. Breng de natuur in huis met bloemen en planten en zet ze in een chique vaas, mand of pot.

WB.DORDT - INRICHTEN

Diverse vazen, Leen Bakker. Vanaf €8,99

 

Genieten in eigen tuin

Onkruid wieden, snoeien en het terras schoongemaakt? Als de grote klussen in de tuin gedaan zijn, is het tijd om te gaan genieten. Maak je eigen tropische paradijs met mooie decoratie zoals windlichten, een buitenkleed en nieuwe plantenbakken. Zet je tuinstoel in de zon en relax!

WB.DORDT - TUINIEREN JYSK

Diverse accessoires, JYSK. vanaf €2,-

 

Nog meer inspiratie opdoen? Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

De woonwinkels op Woonboulevard Dordt zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven.​​ ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.