Woonboulevard Dordt – Een onvergetelijke thuisvakantie!
Staycation Dordt

Een onvergetelijke thuisvakantie!

Breng jij deze vakantie thuis door? Dat kan net zo goed slagen als duizenden kilometers verderop. Een vakantie in en om het huis heeft zo z’n voordelen! Je kunt heerlijk genieten van je eigen omgeving en zo helemaal tot rust komen. Met wat creativiteit haal je het vakantiegevoel naar huis en kun je er een onvergetelijke vakantie van maken!

Oost west, thuis best

Vakantie vieren, dat is genieten. Ook van je eigen plekje! Dit is een mooi moment om wat zomerse sferen aan te brengen. Ga voor een fleurig bloemen behang, kleurrijke accessoires en voeg wat persoonlijke details toe. Zorg dat de zit- en eethoek en de tuin een feestje zijn. Je maakt het sfeervol met bloemen op tafel, sierkussens in de zitmeubels en een gaaf kleed op de grond. Jouw thuislocatie wordt een top locatie!

Behang

Links: Fotobehang Roobol, €134,55 per stuk
Rechts: Behang Gamma, €24,99 per rol

Less is more
Een goede combinatie vinden tussen een luie en actieve vakantie? Dat kan ook thuis geregeld worden. Voor de levensgenieters onder ons is een heerlijke hangmat of ligbed een perfecte keuze. Ook een (opblaasbaar) zwembad mag niet ontbreken, af en toe even afkoelen. Ideaal ook voor als je kids hebt rondlopen, die zijn wel even zoet met die waterpret. Zin om wat te ondernemen? Ga voor bekende vakantiespellen zoals badminton, beachball of waterspelen. Of kies voor traditionele bord- of kaartspellen. Plezier voor het hele gezin!

Dordt

Op zoek naar comfortabele tuinmeubels? Neem een kijkje bij Kwantum, Leen Bakker en JYSK!

Internationale roots
Invloeden van jouw favoriete vakantieland kunnen we ook gewoon naar ons toehalen. Voeg elementen toe aan jouw interieur die je echt doen denken aan die ene plek. Dat kan van alles zijn. Van typerende Portugese tegels tot traditioneel Marokkaans servies en van herkenbare bloemen en planten tot eigen foto’s. Smaken en geuren rakelen vaak ook veel op. Ga de keuken in en maak je favoriete gerechten klaar. Of steek de barbecue aan!​ Dat wordt deze zomer heerlijk vakantie vieren in eigen tuin!

WBDordrecht

Wil je jouw keuken een internationale touch geven? Bezoek dan eens Q1 SanitairBruynzeel Keukens en Keuken Kampioen.

Nog meer inspiratie opdoen? Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties. Óf kom een dagje woonshoppen, ook de horeca is weer open!

De woonwinkels op Woonboulevard Dordt zijn open, maar vanwege het coronavirus hanteren we wel extra maatregelen om gezond te blijven.​​ ​Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. ​Klik hier​​ ​voor meer informatie over de maatregelen en welke winkels er open zijn.