Woonboulevard Dordt – Black Friday
WBDR191163 Social post FB

Black Friday op Woonboulevard Dordt!

Het seizoen voor de feestinkopen barst weer bijna los. Na het succes van vorig jaar trappen we ook dit jaar de feestperiode af met het Black Friday weekend op Woonboulevard Dordt!

Het weekend van 29 november t/m 1 december staat de hele woonboulevard geheel in het teken staat van torenhoge kortingen. Profiteer dit hele weekend lang van exclusieve deals en aantrekkelijke acties.

Benieuwd wat de Black Friday acties op Woonboulevard Dordt zijn? Hieronder vind je een aantal acties op een rij!

Leen Bakker

Vrijdag 29 november 2019 is het eindelijk weer zover: Black Friday! Dat betekent een hoop nieuwe Black Friday aanbiedingen bij Leen Bakker. Zo vind je de beste deals op het gebied van meubels, woonaccessoires en wonen in het algemeen.

BF deal

Beter Bed

Op zoek naar een nieuw bed, een mooi dekbedoverstrek om een goed matras? Sla je slag bij Beter Bed tijdens hun Black Friday Week!

BBED-wbv-blackfriday-Barendrecht-1200x1200px

JYSK

Alles voor in of om je huis vind je bij JYSK. En met Black Friday extra voordeling, shop van donderdag t/m zondag tot wel 70% korting op heel veel artikelen!

Black Friday[1]

KüchenTreff Dordrecht

Op zoek naar een toffe koelkast? Sla ja slag bij KüchenTreff op Woonboulevard Dordt! Tijdens Black Friday scoor je deze prachtige zwarte Inventum Amerikaanse koelkast voor € 799,-.

SKV0178B - detail 4

Carpetright

Black Friday korting op geselecteerde producten! Van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december ontvang jij maar liefst 50% korting op een selectie prachtige producten van Carpetright. Ga voor een nieuwe look met een PVC-, laminaat- of vinylvloer. Breng sfeer in je huis met een mooi vloerkleed of laat je inspireren door onze mooie gordijnen. Kom dit weekend langs en profiteer!

000136250 TL CAR cam-web-black-friday-2018 woonboulevard-1864x1024px-NL-...